sâmbătă, 23 martie 2013

Repetitie si anestezie


     Dolce far niente...ar trebui sa balmajesc 3 randuri fara un subiect concret, cu o lene infernala ce ar fi zacut in mine daca as fi lasat-o, dar nuuuu! Da - ca sa vin in ajutorul negatiei de mai devreme, vremea a fost nesuferita azi si s-a purtat necuviincios, avand in vedere ca noi ne tot bucuram de incalzirea de primavara...
     Azi am fost in stilul dolce far niente! Am petrecut ore bune in fata laptopului! Oh daaa! Dulcele gust al tastaturii! Nu in ultima instanta ne-am intrunit 3 prietene la povesti! Si am avut o discutie privind logodna, dar nu cea normala din zilele noastre, ci punctam pe o a doua logodna, purtandu-se adica logodna cu repetitie. Aham! Ati citit bine! Baieti si fete, lumea se schimba, fetele se emancipeaza mai ceva in acest domeniu, iar baietii abia tin pasul.  Si, culmea logodnei, tot un barbat a aruncat mingea peste fileu. Si stiti despre cine este vorba, daca ii urmariti blogul, Cabral. De curand a publicat un post despre cum a cerut-o a doua oara in casatorie pe sotia lui, Andreea. Alt cadru, alta cerere, alt pus in genunchi, adica rupere de rotule :))) si desigur, clar, alt inel, la fel de valoros, cu o piatra de safir. Baieti, sa nu va sfiiti sa fiti partinitori la aceasta noua metoda de recucerire, aduce garantat succes! Daca e sa tragem linie, acest proces nu inglobeaza multe compromisuri, decat cheltuiala cu inelul, insa pentru asta exista Mastercard. The rest is priceless! Si mentine ranjetul pe chipul fetei un timp indelungat...si linistea in cuplu! De altfel, baieti, trebuie sa fiti sireti, prima data o cereti, ea accepta, gata, e a voastra. Dar apoi aflati cateva detalii despre cum credea ea ca ar fi trebuit sa decurga evenimentul propriu-zis, si v-o luati un pic pe cocoasa, dar nu-i bai! Asta e sansa voastra! O revendicati, o recuceriti! In cadrul ideal! Cu inelul perfect! O sa fiti adulati, iubiti, idolatrizati!  O sa aveti parte de tot ce-i mai bun, mancare, prieteni - chiar si cei pe care ea ii ura, pozitii sexuale, timp liber la discretie. E raiul pe pamant! Logodna cu repetitie, deci, sa fie!
     Ahaaa, ce bine este, doar palavrageala si ... in continuare dolce far niente! Cu laptopul in fata, cu ciocolata calda langa - cu gust de alune negresit- cu muzica in fundal...mi se imprima deja anestezia de weekend.
     V-am salutat din butoane! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu